Menu
Samen Slim Bouwen met Mario Leatemia
mario

Samen Slim Bouwen met Mario Leatemia

01 mrt 2024

Mario is medewerker inkoop en werkt inmiddels al 10 jaar bij BUVA. Na zijn studie MBO bouwkunde en nog een jaar HBO bouwkunde kwam de functie van inkoper bij BUVA op zijn pad. In dit artikel deelt hij zijn visie op Samen Slim Bouwen.

door Jacob van den Berge

Mario heeft een passie voor techniek en verder een grote interesse voor productie en de bouwsector. Met het aanpakken van deze inkopersfunctie bij BUVA werden al zijn interessegebieden ingevuld. Als inkoper werkt Mario dagelijks samen met diverse afdelingen binnen BUVA. Hij vindt het belangrijk om verbinding te zoeken met de verschillende collega’s zowel op kantoor als in het magazijn. Een voorbeeld hiervan is in de productontwikkelingsfase waarbij hij vanuit zijn rol als inkoper door Research & Development nauw betrokken wordt bij het testen van nieuwe producten.

Samen Slim Bouwen met Mario Leatemia

Mario: ‘Juist de combinatie tussen productontwikkeling met eigen testfaciliteiten, productie, en de andere afdelingen zoals inkoop en verkoop maakt BUVA uniek. Door ons zo te organiseren zijn we echt in staat om kwaliteit te bieden aan onze klanten. Deze service en toegevoegde waarde is een mooi voorbeeld hoe wij als bedrijf Samen Slim Bouwen’, aldus Mario.

Terugkijkend op zijn periode bij BUVA is Mario enorm trots dat hij deel heeft mogen uitmaken van het ERP migratie project. In twee jaar tijd heeft hij samen met een groot aantal collega’s alle interne processen van BUVA doorgelopen, getest en vastgelegd in nieuwe werkinstructies. Mario: ‘Wij hebben als bedrijf de schouders eronder gezet en een grote inspanning geleverd om dit project gezamenlijk tot een groot succes te maken.’ Een ander mooi voorbeeld van hoe wij bij BUVA, Samen Slim Bouwen!

Mario is ervan overtuigd dat Samen Slim Bouwen de juiste richting is voor het bedrijf. ‘Immers wij werken samen met onze klanten, leveranciers en collega’s om op een innovatieve manier de bouwsector verder te helpen’, sluit onze collega af.

Meer weten over BUVA: Samen Slim Bouwen? Lees dan ook het interviews van onze CEO Peter Laros in Profiel en Timmerfabrikant.