GEZONDHEIDSCENTRUM HET ZAND - EEN GROTE SCHUUR

In de wijk "Het Zand" is het gezondheidscentrum van de nieuwe wijk Leidsche Rijn gebouwd. Versseput architecten heeft in samenspraak met stedebouwkundige Hans Ebberink een ontwerp gemaakt. Het tuinbouw verleden van Het Zand heeft als uitgangspunt gediend voor de nieuwbouw. Het heeft de vorm en uitstraling van een grote schuur met cotenstalen gevelbeplating van 1200 x 1200 mm. Die geven het pand een bijzondere abstracte uitstraling. Het nieuwe centrum biedt o.a. onderdak aan huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek.

Recente projecten

TALENT SQUARE - STUDENTEN HUISVESTING TILBURG

10-08-2018 - Utiliteitsbouw

Het centrale middelpunt van het Talent Square is het plein, dat een broedplaats van kennis, ontwikkeling en ontmoeting samenkomen.

Meer informatie

HET TERRAS AAN DE MAAS - SPIJKENISSE

10-08-2018 - Utiliteitsbouw

Aan de Oude Maas in Spijkenisse verrijst een gebouw van 91 meter hoog dat ruimte biedt aan 180 appartementen en 4 zorglagen met daaronder een plint.

Meer informatie

BIBLIOTHEEK DE BOEKENBERG - VAN GERECYCLED PLASTIC

08-08-2018 - Utiliteitsbouw

In de Boekenberg staan honderden meters boekenkast van gerecycled plastic onder een enorme glazen kap.

Meer informatie