GROENHOEK DRIEBERGEN
GROENHOEK DRIEBERGEN
GROENHOEK DRIEBERGEN
GROENHOEK DRIEBERGEN
GROENHOEK DRIEBERGEN
GROENHOEK DRIEBERGEN
GROENHOEK DRIEBERGEN
GROENHOEK DRIEBERGEN

GROENHOEK DRIEBERGEN

Aan de Groenhoek in Driebergen zijn recent 234 woningen van woningcorporatie Heuvelrug Wonen ingrijpend gerenoveerd. Daarbij zijn niet alleen alle beglazingen en houten klepramen vervangen, maar ook nieuwe deuren geplaatst, gevels en vloeren geïsoleerd en buitenschilderwerkzaamheden uitgevoerd. De collectieve mechanische ventilatie heeft plaatsgemaakt voor individuele, CO₂-gestuurde ventilatie, waarmee de flatwoningen zijn opgewaardeerd van energielabel D/E naar A. Bewoners die hiervoor in aanmerking kwamen, konden bovendien hun badkamer, keuken en toilet laten renoveren. Bij twee woonblokken zijn liften geplaatst. De komende maanden worden nog de entrees aangepakt en nieuwe bergingsblokken gebouwd. En ook op wijkniveau worden nog aanpassingen doorgevoerd, waardoor de leefbaarheid in de wijk flink wordt verbeterd.

Recente projecten

BUVA ventilatie en hang- en sluitwerk in Hoef en Haag

24-09-2021 - Woningbouw

Voor een groot woningnieuwbouw project in Hoef en Haag heeft BUVA het hang- en sluitwerk geleverd aan Stam en Landman en 91 EcoStream WTW units en 39 Q-Stream ventilatoren aan Bemar.

Meer informatie

DE WERF - OPTIMALE TOEGANKELIJKHEID

07-07-2020 - Woningbouw

Op de Stadswerven in Dordrecht, op een schitterende locatie aan de Beneden Merwede is in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) een nieuw, kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd met 11 appartementen en gemeenschappelijke voorzieningen.

Meer informatie

NOORDERHAVEN - VELD 11 en 12

10-06-2020 - Woningbouw

Geflankeerd door indrukwekkende monumenten zoals het Koelhuis, het Pakhuis en de Broodfabriek, maakt Zutphen met stoere nieuwbouw de sprong over het spoor, richting het water. Alle historische panden krijgen een nieuwe bestemming.

Meer informatie