BUVA staat bekend als kennispartner in de bouw

Lees hier alle nieuwsitems over de ontwikkelingen bij BUVA en in de bouw. De bouw is een dynamische sector met de cruciale rol om de groeiende bevolking te kunnen blijven huisvesten. In de hectiek van ecologische vraagstukken speelt er veel tegelijkertijd. Onderwerpen als nul-op-de-meter, gasloos, duurzaamheid en gezondheid zijn dagelijks gesprekstof in onze sector. Als belangrijke partner verzamelt BUVA deze informatie en speelt daar in "the heat of the moment" op in met productontwikkelingen en kennisartikelen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Recente nieuwsberichten

BUVA introduceert nieuw assortiment boilers

16-09-2020

Deze nieuwe RVS A-label boiler is nog beter geïsoleerd dan de voorganger. Dit zorgt ervoor dat er nóg minder energie nodig, wat zorgt voor een optimaal energierendement.

Meer informatie

Cilindertrekbeveiliging per 1 juli verplicht op bergings- en schuurdeuren

08-09-2020

Op 1 juli is door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) een nieuwe eis opgenomen in de handleiding PKVW Nieuwbouw 2020.

Meer informatie

BUVA VitalAir luchtreiniger houdt tot 98% van de aerosolen tegen

05-09-2020

In woningen, kantoren, klaslokalen, sportzalen en verzorgingshuizen is goede, regelmatige ventilatie onontbeerlijk om te komen tot een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Meer informatie

Luchtkwaliteit is aanzienlijk verbeterd

04-09-2020

Kees van Dijk, directeur Tubbie kinderopvang, vertelt in een interview over zijn ervaringen met de BUVA VitalAir luchtreiniger. Hij heeft het product aangeschaft om te voldoen aan de komende wet- en regelgeving van de luchtkwaliteit voor "frisse scholen".

Meer informatie

Overname Bimee Deuren door BUVA homecare systemen

04-09-2020

Per 1 september is Bimee Deuren overgenomen door BUVA homecare systemen. Bimee Deuren, gevestigd in Lisse, is bekend van het op maat maken, afhangen en afmonteren van binnen- en buitendeuren.

Meer informatie

Nieuwbouw scholen Park Triangel Waddinxveen

17-08-2020

In mei 2020 zijn de leerlingen van de Dick Brunaschool, basisschool TOV en kinderopvang Quadrant Kindercentra in Waddinxveen gestart in een nieuw schoolgebouw van circa 4.480 m² BVO in nieuwbouwwijk Park Triangel.

Meer informatie