BUVA staat bekend als kennispartner in de bouw

Lees hier alle nieuwsitems over de ontwikkelingen bij BUVA en in de bouw. De bouw is een dynamische sector met de cruciale rol om de groeiende bevolking te kunnen blijven huisvesten. In de hectiek van ecologische vraagstukken speelt er veel tegelijkertijd. Onderwerpen als nul-op-de-meter, gasloos, duurzaamheid en gezondheid zijn dagelijks gesprekstof in onze sector. Als belangrijke partner verzamelt BUVA deze informatie en speelt daar in "the heat of the moment" op in met productontwikkelingen en kennisartikelen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Recente nieuwsberichten

Rien Wisse presenteert op [BB] 2018

10-10-2018

Vandaag is [Bouwgroothandel Bijeen] 2018 waar handelaren in bouwmaterialen, hout en ijzerwaren/gereedschappen elkaar en hun leveranciers ontmoeten: hét netwerkcongres voor de bouwgroothandel en -industrie.

Meer informatie

Ventilatie dient de mensch

27-09-2018

Bij de keuze van een ventilatiesysteem gaat het vaak over zaken als EPC/BENG, geluid, installatiegemak etc. Allemaal logische en terechte onderwerpen. Toch wordt het doel van een ventilatiesysteem te vaak vergeten; een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Meer informatie

Homecare systemen slaat spijker op kop

17-08-2018

Directeur Rien Wisse vertelt over de veranderende rol van de groothandel en de onlangs ontwikkelde homecare systemen.

Meer informatie

Gezondheid vs. Energietransitie

15-08-2018

Kom dat zien! Kom dat zien! De wedstrijd Energietransitie versus Gezondheid. Erg spannend wordt het gevecht niet, want de overheid steunt Energietransitie volledig. Termen als gasloos, nul-op-de-meter, duurzaamheid vliegen Gezondheid om de oren.

Meer informatie

Innovatieve WTW maakt vraaggestuurde ventilatie mogelijk

12-08-2018

Onze laatste innovatie is de BUVA EcoStream WTW-unit die energiezuinige balansventilatie mogelijk maakt. Het fluisterstille warmteterugwinsysteem werkt volledig autonoom, maar kan overrulled worden met een handig app.

Meer informatie

Hybride warmtepomp overtreft verwachtingen

10-08-2018

Voor woningbouwverenigingen, -corporaties en particuliere woningbezitters die hun bestaande vastgoed willen verduurzamen en een flinke stap willen zetten in de Energie-Index, heeft BUVA recent de EcoClimate hybride warmtepomp geïntroduceerd.

Meer informatie