BUVA staat bekend als kennispartner in de bouw

Lees hier alle nieuwsitems over de ontwikkelingen bij BUVA en in de bouw. De bouw is een dynamische sector met de cruciale rol om de groeiende bevolking te kunnen blijven huisvesten. In de hectiek van ecologische vraagstukken speelt er veel tegelijkertijd. Onderwerpen als nul-op-de-meter, gasloos, duurzaamheid en gezondheid zijn dagelijks gesprekstof in onze sector. Als belangrijke partner verzamelt BUVA deze informatie en speelt daar in "the heat of the moment" op in met productontwikkelingen en kennisartikelen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Recente nieuwsberichten

Eeuwige strijd of twee prima oplossingen?

01-04-2020

Een eeuwig voortdurende strijd of hebben beide systemen hun voor- en nadelen. De meningsverschillen over een WTW-oplossing en een MV-oplossing houden de gemoederen bezig. Welk systeem is nu eigenlijk het best?

Meer informatie

BUVA hardglas ramen: nu verkrijgbaar met een U-waarde van 0,8 W/(m2.K)

31-03-2020

Een slanke en strakke vormgeving, een maximale daglichttoetreding en scharnieren die rechtstreeks op het thermisch geharde glas worden aangebracht: dát zijn de sterke visuele kenmerken van de BUVA hardglas draai-, uitzet- en valramen.

Meer informatie

BUVA MultiFin meerpuntssluiting gooit zeer hoge ogen in de timmerindustrie

30-03-2020

“Op het vlak van hang- en sluitwerk was BUVA de eerste met een meerpuntssluiting voor deuren en anno 2020 lopen we nog altijd voorop”, vertelt Neander Laros, accountmanager industrie regio Noord-Nederland bij BUVA.

Meer informatie

BUVA Ergo-Front: nu ook verkrijgbaar met een asmaat van 9 mm

24-03-2020

Het activPilot draai-valraambeslag van BUVA is recent uitgebreid met een nieuw taatsend beslag voor houten kozijnen, met een asmaat van 9 mm.

Meer informatie

Dankzij LogiTime gaat geen kostbare product-uitzoektijd meer verloren

20-03-2020

Van binnen- en buitendeuren tot en met trappen, balustrades, ramen, kozijnen, schuifpuien, lijstwerk en profielen: Timmerfabriek Visser is uitstekend op de hoogte van het timmerwerk van vroeger en nu. In de fabriek in Zaandam worden sinds 1932 hoogwaardige

Meer informatie

Op zoek naar een sluitplan op maat? BUVA neemt u graag alle zorg uit handen!

26-02-2020

De bouw verandert in rap tempo. Als gevolg van onder meer de krappe (binnenstedelijke) bouwplaatsen, beperkte opslagmogelijkheden, kortere doorlooptijden en het groeiende tekort aan vaktechnisch personeel groeit de behoefte aan complete...

Meer informatie