Overname Bimee Deuren door BUVA homecare systemen

Overname Bimee Deuren door BUVA homecare systemen

Per 1 september is Bimee Deuren overgenomen door BUVA homecare systemen. Bimee Deuren, gevestigd in Lisse, is bekend van het op maat maken, afhangen en afmonteren van binnen- en buitendeuren. Hiermee zet BUVA een vervolgstap in de ontwikkeling van BUVA InDoor Service.

Oud-eigenaar Ruud Moonen blijft voorlopig werkzaam voor BUVA InDoor Service.

BUVA InDoor Service is een concept binnen BUVA homecare systemen waarmee BUVA het selecteren, inmeten, leveren, monteren en afhangen van binnendeuren in algemene ruimtes in appartementencomplexen en utiliteitsbouw volledig uit handen van de klant neemt. Van de centrale toegangsdeuren en bergingsdeuren tot en met de deuren richting trappenhallen, liften en galerijen. Inclusief de deurdrangers, deurautomaten, (elektronische) sloten, beslag en scharnieren en volledig conform de normen. Ook ten aanzien van nood- en anti-paniekdeuren.

Recente nieuwsberichten

Huizenprijzen stijgen naar recordhoogte

22-09-2021

Opnieuw zijn de huizenprijzen gestegen. In augustus werden koopwoningen maar liefst 17,8 procent duurder. Dat is de grootste prijsstijging sinds september 2000.

Meer informatie

Prinsjesdag: eenmalig 1 miljard euro extra voor snellere bouw woningen

17-09-2021

Het kabinet trekt opnieuw 1 miljard euro extra uit voor de snellere bouw van betaalbare woningen. Het geld is bedoeld als een extra impuls voor de woningbouw.

Meer informatie

PERSBERICHT: BUVA neemt Holonite over en verstevigt hiermee haar positie in de dorpelmarkt

31-08-2021

Per 30 augustus 2021 neemt BUVA in Barendrecht (onderdeel van Pallieter Group) Holonite in Tholen over. Het bedrijf verstevigt hiermee haar positie in de dorpelmarkt.

Meer informatie