Overname Bimee Deuren door BUVA homecare systemen

Per 1 september is Bimee Deuren overgenomen door BUVA homecare systemen. Bimee Deuren, gevestigd in Lisse, is bekend van het op maat maken, afhangen en afmonteren van binnen- en buitendeuren. Hiermee zet BUVA een vervolgstap in de ontwikkeling van BUVA InDoor Service.

Oud-eigenaar Ruud Moonen blijft voorlopig werkzaam voor BUVA InDoor Service.

BUVA InDoor Service is een concept binnen BUVA homecare systemen waarmee BUVA het selecteren, inmeten, leveren, monteren en afhangen van binnendeuren in algemene ruimtes in appartementencomplexen en utiliteitsbouw volledig uit handen van de klant neemt. Van de centrale toegangsdeuren en bergingsdeuren tot en met de deuren richting trappenhallen, liften en galerijen. Inclusief de deurdrangers, deurautomaten, (elektronische) sloten, beslag en scharnieren en volledig conform de normen. Ook ten aanzien van nood- en anti-paniekdeuren.

Recente nieuwsberichten

Geluidseisen voor warmtepompen worden aangescherpt

26-02-2021

De regelgeving voor geluidsnormen van warmtepompinstallaties wordt per 1 april 2021 aangescherpt naar maximaal 40dB op de perceelgrens. In eerste instantie zou de ingangsdatum van de nieuwe regelgeving 1 januari 2021 zijn.

Meer informatie

‘Cruciale duurzame thema’s vallen buiten de boot in Actieagenda Wonen’

24-02-2021

In het vorige week verschenen actieplan van corporaties voor 1 miljoen nieuwe woningen is te weinig aandacht voor duurzaamheid en transformatie, vinden organisaties in de bouw- en vastgoedwereld.

Meer informatie

Flexibel, gebruiksvriendelijk en veilig: BUVA blueSmart

23-02-2021

Met blueSmart levert BUVA een flexibel en gebruiksvriendelijk toegangsbeheersysteem voor bedrijven en instellingen. Basis van blueSmart zijn de elektromechanische cilinder en de digitale sleutel, via een opwaardeerpunt gekoppeld aan een centrale server.

Meer informatie