Het succes van onze klanten is tegelijkertijd het succes van BUVA

Het succes van onze klanten is tegelijkertijd het succes van BUVA

Patrick Berkhout, export manager van BUVA, streeft er naar zijn klanten in internationale markten succesvol te laten zijn. Dat doet hij door samen met zijn klanten te kijken wat nog meer groei mogelijkheden zijn naast de bestaande product-markt combinaties. Dit stelt BUVA in staat te ontwikkelen wat in nieuwe markten verlangd wordt.

Een gezond binnenklimaat, meer dan een hype

‘We brengen steeds meer tijd thuis door en sinds corona is er hernieuwde aandacht voor een gezond binnenklimaat’, aldus de export manager. ‘Mensen nemen het onderwerp serieus. Zij weten inmiddels dat een ongezond binnenklimaat allerlei vervelende ziektes met zich meebrengen’. Patrick vervolgt: ‘deze hele discussie strekt zich verder uit naar de politiek, media, scholen en kantoren waardoor de urgentie voor een gezond binnenklimaat is toegenomen.’

‘Voorheen was de installatietechniek het sluitstuk van de woningbouw want het kost allemaal ruimte. Nu zie je de ontwikkeling in de bouw dat het integraal wordt meegenomen en echt een essentieel onderdeel is van de bouw. Helemaal met de huidige energiecrisis en de gezondheidsdiscussie waar wij als maatschappij zich in bevinden, is het belangrijk dat we goed kijken naar hoe de schil waarbinnen wij wonen, de warmte-opwekkers en de ventilatiesystemen op elkaar afgestemd zijn.’

BUVA heeft meerdere systemen om een gezond binnenklimaat te creëren

BUVA heeft een aantal systemen die inspeelt op bovenstaande thematiek. ‘We beschikken over natuurlijke ventilatie en mechanische ventilatie systemen in combinatie met roosters en balansventilatie’, zo stelt Patrick. ‘BUVA kan hiermee op drie vlakken inspelen op een gezond binnenklimaat.’

BUVA kan, ondanks de uitdagingen in de keten van toeleveranciers, nog steeds zijn ventilatie systemen uitleveren. Daarnaast heeft BUVA, die zijn producten zelf ontwikkeld, verbonden met een applicatie voor de bewoner en installateur. ‘Die interface is één van de belangrijkste reden waardoor men kiest voor BUVA oplossingen’, aldus Patrick.

Patrick begeleidt projecten van zijn klanten zo efficiënt mogelijk zodat zijn klanten ook succesvol zijn richting hun klanten. ‘Onze klanten zijn ook echt tevreden over de kwaliteit van onze units. Wij krijgen terug dat zij eenvoudig te installeren, in te stellen en te onderhouden zijn. Daarnaast werken ze goed, zijn ze stil en klein van formaat waardoor zij weinig ruimte in beslag nemen.’

De units zijn ook te gebruiken samen met andere onderdelen uit het productengamma van BUVA zoals de zonering set waarmee de unit communiceert. Ook zijn de units uit te breiden CO2 sensoren. ‘Het is een unit die heel ver uitgebreid kan worden met meerdere toepassingen binnen ons programma’, concludeert Patrick.

Wilt u meer weten over hoe U een gezond binnenklimaat kunt creëren met de hulp van innovatieve ventilatiesystemen van BUVA? Neem contact op met Anne, ventilatiespecialist bij Egeda. Zij helpt u graag verder met alle mogelijke vragen via technieken@egeda.be of telefoon nummer: 0032-14-282357.

Recente nieuwsberichten

Minister Hugo de Jonge maakt provinciale woningbouwafspraken

14-10-2022

Alle 12 provincies hebben met minister Hugo de Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening provinciale woningbouwafspraken gemaakt. Per provincie is vastgelegd hoeveel nieuwe woningen er worden opgeleverd.

Meer informatie

Mill Home en BUVA: samenwerken om te versnellen

11-10-2022

Mill Home bouwt conceptuele woningen waardoor een versnelling in de woningbouw en verduurzaming van de woningvoorraad kan plaatsvinden.

Meer informatie

Energierekening bij gemiddeld gebruik wordt maximaal 241 euro, komende maand al vergoeding

06-10-2022

Een huishouden dat een gemiddelde hoeveelheid gas en elektriciteit verbruikt, is straks zo'n 241 euro per maand kwijt. Het kabinet trekt extra geld uit om de hoge energierekening van burgers te dempen.

Meer informatie