BUVA introduceert nieuw assortiment boilers

Deze nieuwe RVS A-label boiler is nog beter geïsoleerd dan de voorganger. Dit zorgt ervoor dat er nóg minder energie nodig is, wat zorgt voor een optimaal energierendement. Er zijn maar liefst vijf verschillende boilers verkrijgbaar, te weten: 200 liter, 300 liter en 500 liter. De 300 en 500 liter boilers zijn tevens verkrijgbaar voorzien van een zonnelus.

De zeer ruim bemeten diabolovormige warmtewisselaar is specifiek ontworpen voor een optimale warmteoverdracht op de lage temperatuur van de warmtepomp. De extra dikke isolatie van 14,5 cm voor het opslagvat van 300L en zelfs 19,5 cm voor het opslagvat van 500L bespaart je maar liefst tot 60% aan stilstandsverlies. De combinatie van de massieve isolatie, de corrosiebestendige RVS tank en de efficiënte warmtewisselaar maakt dat deze boiler het hoogste tapwaterrendement garandeert.

Omdat de verbeterde boilers groter zijn dan de voorgangers, verwijzen wij u graag door naar de vernieuwde technische documentatie van de EcoClimate L/W warmtepomp. Op bladzijde 19 zijn bijvoorbeeld de afmetingen van de nieuwe boilers terug te vinden.

Recente nieuwsberichten

Cilindertrekbeveiliging per 1 juli verplicht op bergings- en schuurdeuren

08-09-2020

Op 1 juli is door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) een nieuwe eis opgenomen in de handleiding PKVW Nieuwbouw 2020.

Meer informatie

BUVA VitalAir luchtreiniger houdt tot 98% van de aerosolen tegen

05-09-2020

In woningen, kantoren, klaslokalen, sportzalen en verzorgingshuizen is goede, regelmatige ventilatie onontbeerlijk om te komen tot een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Meer informatie

Luchtkwaliteit is aanzienlijk verbeterd

04-09-2020

Kees van Dijk, directeur Tubbie kinderopvang, vertelt in een interview over zijn ervaringen met de BUVA VitalAir luchtreiniger. Hij heeft het product aangeschaft om te voldoen aan de komende wet- en regelgeving van de luchtkwaliteit voor "frisse scholen".

Meer informatie