BUVA zet een volgende stap met InDoor Service

In Nederland wordt steeds meer binnenstedelijk gebouwd. Hoge appartementencomplexen schieten als paddenstoelen uit de grond, wat vraagt om specifieke kennis van de aannemer en een gedegen bouwaanpak/-coördinatie. Bepaald geen sinecure, weet Rien Wisse, algemeen directeur van BUVA. “Aannemerspartijen kampen anno 2019 met een flink tekort aan (geschoold) personeel. Bovendien staan doorlooptijden onder druk, waardoor zij de selectie, levering en montage van producten steeds vaker uitbesteden aan specialisten. BUVA InDoor Service speelt hier optimaal op in.”

BUVA InDoor Service is een nieuwe onderneming, geïnitieerd door BUVA, dat u het selecteren, inmeten, leveren, monteren en afhangen van binnendeuren in algemene ruimtes volledig uit handen neemt. Van de centrale toegangsdeuren en bergingsdeuren tot en met de deuren richting trappenhallen, liften en galerijen. Inclusief de deurdrangers, deurautomaten, (elektronische) sloten, beslag en scharnieren en volledig conform de normen. Ook ten aanzien van nood- en anti-paniekdeuren.

“De afgelopen jaren hebben we op dit vlak samengewerkt met diverse BUVA-partnerbedrijven”, vertelt Rien Wisse. “Dit was een dusdanig succes, dat we hebben besloten om de dienstverlening – op brede schaal – nu volledig in eigen beheer uit te voeren. Met BUVA InDoor Service zijn aannemers verzekerd van één contactpersoon en één leverancier voor de complete binnendeur(techniek). Communicatieruis is niet meer aan de orde. Alle binnendeuren worden door ons ingekocht bij gerenommeerde binnendeurfabrieken en kant-en-klaar en just-in-time op het project aangeleverd. Voor het inmeten, monteren en afhangen werken wij samen met geselecteerde montagepartijen. Daarbij onderhouden we nauw contact met alle relevante nevenaannemers, waarmee een optimale uitvoering én opleverkwaliteit worden geborgd.” De eerste projecten zijn inmiddels gestart.

Benieuwd wat BUVA InDoor Service voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Wim Nieuwstraten via indoorservice@buva.nl of kijk op www.buva.nl/indoorservice

Recente nieuwsberichten

‘De keuze voor de BUVA Q-Stream evolution was een logische’

02-06-2020

In Brielle wordt de laatste hand gelegd de nieuwbouw van een hoogwaardig, energieneutraal en gasloos wooncomplex met zorgvoorzieningen. Hier is o.a. de Q-Stream evolution toegepast. Kees Pille van Klimaatservice Holland vertelt over zijn keuze.

Meer informatie

Verkoopbalie weer open vanaf 18 mei

13-05-2020

Vanaf 18 mei is de fysieke verkoopbalie bij BUVA weer geopend. Dit betekent, dat het weer mogelijk is om bestellingen af te halen aan de Bremen 5 in Barendrecht.

Meer informatie

Al uw BUVA-sleutels: eenvoudig, snel en efficiënt nabesteld

11-05-2020

Sinds kort kunt u gebruik maken van de BUVA Sleutelbuilder webapplicatie om eenvoudig, snel en op ieder gewenst moment gebroken of zoekgeraakte sleutels na te bestellen.

Meer informatie