BUVA zet een volgende stap met InDoor Service

In Nederland wordt steeds meer binnenstedelijk gebouwd. Hoge appartementencomplexen schieten als paddenstoelen uit de grond, wat vraagt om specifieke kennis van de aannemer en een gedegen bouwaanpak/-coördinatie. Bepaald geen sinecure, weet Rien Wisse, algemeen directeur van BUVA. “Aannemerspartijen kampen anno 2019 met een flink tekort aan (geschoold) personeel. Bovendien staan doorlooptijden onder druk, waardoor zij de selectie, levering en montage van producten steeds vaker uitbesteden aan specialisten. BUVA InDoor Service speelt hier optimaal op in.”

BUVA InDoor Service is een nieuwe onderneming, geïnitieerd door BUVA, dat u het selecteren, inmeten, leveren, monteren en afhangen van binnendeuren in algemene ruimtes volledig uit handen neemt. Van de centrale toegangsdeuren en bergingsdeuren tot en met de deuren richting trappenhallen, liften en galerijen. Inclusief de deurdrangers, deurautomaten, (elektronische) sloten, beslag en scharnieren en volledig conform de normen. Ook ten aanzien van nood- en anti-paniekdeuren.

“De afgelopen jaren hebben we op dit vlak samengewerkt met diverse BUVA-partnerbedrijven”, vertelt Rien Wisse. “Dit was een dusdanig succes, dat we hebben besloten om de dienstverlening – op brede schaal – nu volledig in eigen beheer uit te voeren. Met BUVA InDoor Service zijn aannemers verzekerd van één contactpersoon en één leverancier voor de complete binnendeur(techniek). Communicatieruis is niet meer aan de orde. Alle binnendeuren worden door ons ingekocht bij gerenommeerde binnendeurfabrieken en kant-en-klaar en just-in-time op het project aangeleverd. Voor het inmeten, monteren en afhangen werken wij samen met geselecteerde montagepartijen. Daarbij onderhouden we nauw contact met alle relevante nevenaannemers, waarmee een optimale uitvoering én opleverkwaliteit worden geborgd.” De eerste projecten zijn inmiddels gestart.

Benieuwd wat BUVA InDoor Service voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Wim Nieuwstraten via indoorservice@buva.nl of kijk op www.buva.nl/indoorservice

Recente nieuwsberichten

‘MultiFin meerpuntssluiting gaat strijd aan met uitdagingen in de timmerindustrie’

11-10-2019

“Al sinds 1922 wordt elke buitendeur ambachtelijk vervaardigd. Door een team van ervaren vakmensen en onder één dak, in samenwerking met diverse partners, zoals BUVA”, vertelt Algemeen Directeur Hendrikus Dannenberg.

Meer informatie

Kom naar Vakbeurs Energie en ontdek de nieuwste BUVA-innovaties!

03-10-2019

Tijdens de Vakbeurs Energie op 8, 9 en 10 oktober in de Brabanthallen zal BUVA een keur aan innovaties tonen binnen de BUVA homecare systemen, waarin gezonde binnenlucht, duurzaam geproduceerde warmte en veilig afgesloten ramen en deuren centraal staan.

Meer informatie

Vernieuwde IsoStone Dorpel@pp voor de houtindustrie

02-10-2019

De afgelopen weken is door het BUVA product team hard gewerkt aan een nieuwe release van de BUVA Dorpel@pp. Naast een aantal zaken om de proces efficiency te verbeteren, kunnen de gebruikers nieuwe functionaliteiten tegemoetzien.

Meer informatie