BUVA zet een volgende stap met InDoor Service

In Nederland wordt steeds meer binnenstedelijk gebouwd. Hoge appartementencomplexen schieten als paddenstoelen uit de grond, wat vraagt om specifieke kennis van de aannemer en een gedegen bouwaanpak/-coördinatie. Bepaald geen sinecure, weet Rien Wisse, algemeen directeur van BUVA. “Aannemerspartijen kampen anno 2019 met een flink tekort aan (geschoold) personeel. Bovendien staan doorlooptijden onder druk, waardoor zij de selectie, levering en montage van producten steeds vaker uitbesteden aan specialisten. BUVA InDoor Service speelt hier optimaal op in.”

BUVA InDoor Service is een nieuwe onderneming, geïnitieerd door BUVA, dat u het selecteren, inmeten, leveren, monteren en afhangen van binnendeuren in algemene ruimtes volledig uit handen neemt. Van de centrale toegangsdeuren en bergingsdeuren tot en met de deuren richting trappenhallen, liften en galerijen. Inclusief de deurdrangers, deurautomaten, (elektronische) sloten, beslag en scharnieren en volledig conform de normen. Ook ten aanzien van nood- en anti-paniekdeuren.

“De afgelopen jaren hebben we op dit vlak samengewerkt met diverse BUVA-partnerbedrijven”, vertelt Rien Wisse. “Dit was een dusdanig succes, dat we hebben besloten om de dienstverlening – op brede schaal – nu volledig in eigen beheer uit te voeren. Met BUVA InDoor Service zijn aannemers verzekerd van één contactpersoon en één leverancier voor de complete binnendeur(techniek). Communicatieruis is niet meer aan de orde. Alle binnendeuren worden door ons ingekocht bij gerenommeerde binnendeurfabrieken en kant-en-klaar en just-in-time op het project aangeleverd. Voor het inmeten, monteren en afhangen werken wij samen met geselecteerde montagepartijen. Daarbij onderhouden we nauw contact met alle relevante nevenaannemers, waarmee een optimale uitvoering én opleverkwaliteit worden geborgd.” De eerste projecten zijn inmiddels gestart.

Benieuwd wat BUVA InDoor Service voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Wim Nieuwstraten via indoorservice@buva.nl of kijk op www.buva.nl/indoorservice

Recente nieuwsberichten

Hardeman B.V. kiest voor de BUVA Preset

05-11-2020

Dankzij de kunststof Preset van BUVA is Hardeman B.V. verzekerd van één fabrikant, één leverancier en één garantiepartij voor al het hang- en sluitwerk én de BUVA IsoStone® onderdorpels.

Meer informatie

Plezierig, veilig en gezond sporten dankzij BUVA VitalAir luchtreinigers

14-10-2020

Bovendien hebben we twee BUVA VitalAir luchtreinigers aangeschaft, die de binnenluchtkwaliteit in de diverse ruimtes snel en efficiënt op het juiste niveau brengen én houden.

Meer informatie

Elektronische toegangscontrole voor Het Prinsenkwartier

12-10-2020

In opdracht van aannemer Gebroeders Blokland heeft BUVA meegedacht over het best passende elektronische sluitplan voor Het Prinsenkwartier.

Meer informatie