Verkoopbalie weer open vanaf 18 mei

Vanaf 18 mei is de fysieke verkoopbalie bij BUVA weer geopend. Dit betekent, dat het weer mogelijk is om bestellingen af te halen aan de Bremen 5 in Barendrecht.

Gezien de kleine ruimte is het uitsluitend toegestaan om alleen de producten af te halen. Er is plek voor maximaal twee personen tegelijkertijd bij de verkoopbalie. Wanneer er twee personen binnen zijn, verzoeken wij u buiten te wachten. Graag benadrukken wij, dat het voor de veiligheid nog steeds beter is om de producten naar u te laten versturen.

Normaal hanteren wij “vandaag voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis”. Houd nu rekening met eventuele langere levertijden wegens onderbezetting bij de verschillende transportbedrijven.

Mocht u hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0180 69 7500 of info@buva.nl.

Recente nieuwsberichten

‘De keuze voor de BUVA Q-Stream evolution was een logische’

02-06-2020

In Brielle wordt de laatste hand gelegd de nieuwbouw van een hoogwaardig, energieneutraal en gasloos wooncomplex met zorgvoorzieningen. Hier is o.a. de Q-Stream evolution toegepast. Kees Pille van Klimaatservice Holland vertelt over zijn keuze.

Meer informatie

Al uw BUVA-sleutels: eenvoudig, snel en efficiënt nabesteld

11-05-2020

Sinds kort kunt u gebruik maken van de BUVA Sleutelbuilder webapplicatie om eenvoudig, snel en op ieder gewenst moment gebroken of zoekgeraakte sleutels na te bestellen.

Meer informatie

Bestel uw onderdorpels eenvoudig digitaal met de BUVA dorpelapp

21-04-2020

Om handjes, tijd en (faal)kosten te besparen en om een papierloze bedrijfsvoering mogelijk te maken, zetten steeds meer aannemers, bouwbedrijven en timmerfabrieken in op robotisering, automatisering en digitalisering. BUVA gaat daar graag in mee.

Meer informatie