Verkoopbalie weer open vanaf 18 mei

Vanaf 18 mei is de fysieke verkoopbalie bij BUVA weer geopend. Dit betekent, dat het weer mogelijk is om bestellingen af te halen aan de Bremen 5 in Barendrecht.

Gezien de kleine ruimte is het uitsluitend toegestaan om alleen de producten af te halen. Er is plek voor maximaal twee personen tegelijkertijd bij de verkoopbalie. Wanneer er twee personen binnen zijn, verzoeken wij u buiten te wachten. Graag benadrukken wij, dat het voor de veiligheid nog steeds beter is om de producten naar u te laten versturen.

Normaal hanteren wij “vandaag voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis”. Houd nu rekening met eventuele langere levertijden wegens onderbezetting bij de verschillende transportbedrijven.

Mocht u hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0180 69 7500 of info@buva.nl.

Recente nieuwsberichten

Subsidiekansen voor de BUVA warmtepomp in 2021

12-01-2021

Subsidies voor innovatieve of duurzame producten zijn welkom, maar soms lastig om aan te vragen. BUVA zet de subsidiekansen voor 2021 graag op een rij.

Meer informatie

Innoveren voor de markt: ActiveLock en MultiFin

16-12-2020

BUVA introduceert de ActiveLock. De innovatieve automatische meerpuntssluiting voor de kunststofindustrie. Voor de houtindustrie bracht BUVA eerder dit jaar de MultiFin meerpuntssluiting op de markt.

Meer informatie

Een goede montage van het kozijn is sterk bepalend voor de prestaties in de gevel

11-12-2020

Om de kunststof markt te ondersteunen heeft BUVA de aansluiting van de IsoStone® onderdorpels op het stelkozijn geoptimaliseerd. De kozijnfabrikant heeft nu de mogelijkheid de dichting in de aanslag op het stelkozijn via de neuten door te laten lopen.

Meer informatie